onsdag, maj 06, 2009

En myrslok som hette Esmessmesselmamaralda

Hej, då var det onsdag igen, det var fruktansvärt dåligt och konstigt väder idag det har regnat,haglat och varit pytte lite sol innan regnet kom igen. Vi var ute på gympan och körde orientering som vanligt fast idag var hela skogen lerig och mina gympaskor är hel äckliga.., jag var med Karrell och vi kom tvåa!! det var super kul jag bara slängde mig in i skogen och letade efter nummerna,det fick jag ju massor av uprivna sår av på smallbennen, det svider. Men Matilda och Julia fick stora sår som blödde rätt så mycket. Så går det när man har kul och bråttom.Är iaf glad över att jag och Karrell kom tvåor!. Nästa onsdag ska vi vara ensamma iiipp! läskigt.

Efter skolan har jag gjort en läxa och sen varvat ner efter skolan, lockade håret men det höll bara en stund, skulle börja på min religion läxa men jag tar det imorgon istället.
Nu ska jag sova,
Godnatt
Alice
Förresten för att back up Rebeccas inlägg, måste jag säga att kedjebrev är otroligt irriterande och stupida, sånt funkar inte och det är jobbigt att skicka till massor, jag dissar kedjebrev STORT!

1 kommentar:

Mika sa...

Jag håller med dig. Kedjebrev är super jobbiga